Anpassade lokaler för företaget


Har ni som företag vuxit och inte har de lokaler som är anpassade för den verksamhet och plats för det antal anställda som företaget har. Kanske det är dags för företaget att söka sig någon annanstans för att hitta det man söker efter.

Många gånger så kanske det inte spelar så stor roll var man i landet befinner sig med sin verksamhet. Det kanske inte finns några speciella band till den plats där företaget startade utan man kan i princip lägga sin verksamhet var som helst i vårt avlånga land. Om Trollhättan är av intresse så kan vi tipsa om att ni tar kontakt med Kraftstaden som har lediga lokaler i just det området. Det kanske är så att det är lokalerna som är det viktiga i verksamheten och då kan detta helt klart vara ett alternativ.

Det kan också vara så att man behöver fler orter för att bredda sin verksamhet. Huvudkontoret blir kvar där företaget en gång startade och man befäster sin ställning på nya orter i landet. Det är viktigt att man har lokaler som fungerar för den verksamhet som bedrivs och Kraftstaden har en förmåga att anpassa sina lokaler så det passar just ert företag. Ta en titt på vad som finns ledigt just nu i området kring Trollhättan och skicka in er intresseanmälan om ni hittar något som kanske skulle passa ert företag.