Installera dimmers för din belysning i bostaden


Ett hem behöver ljus för att verkligen bli ett hem. Det finns flera varianter du kan välja mellan när det kommer till lampor och belysningar för att få ditt hem att bli mer personligt. För att skapa den där myskänslan hemma som så många söker efter är dock dimmer ett bra val. Med en dimmer kan du justera ljusstyrkan så att den blir exakt som du vill ha det. Lägg din beställning idag för att skapa det rätta ljuset i ditt hem.

Hur fungerar en dimmer?

En dimmer är lite som en sorts strömbrytare. Skillnaden är att en dimmer istället för att stänga av ljuset helt, justerar ljuset stegvis mot ljusare eller mörkare. Den första dimmern kom redan 1896 och var då menad för att teatrar och liknande skulle kunna spara in pengar. De flesta har säkert varit med på en teaterföreställning då ljuset långsamt försvinner.

Idag finns det även dimmers där du inte behöver byta ut din strömbrytare. Det räcker att du installerar en dimmerlampa. Du kan sedan använda din vanliga strömbrytare. Lampan sänker sedan ljuset i olika steg då du trycker på brytaren. Ett smart och enkelt sätt om du inte vill anlita en elektriker men ändå ha dimmers hemma.