Dags för att flytta?


I vissa fall så kan en flytt vara oundviklig. Det kan vara att man får ett nytt arbete på annan ort eller att familjen växer så det boende man har blir för litet. Oavsett så är det en hel del att tänka på när det är dags för att flytta.

Anlita flytthjälp eller flytta själv

Ett hem kan växa ganska snabbt på bara ett par år. Vi har en förmåga att samla på oss en massa saker. Förutom möbler, köksartiklar och kläder så är det mycket annat som vi gärna samlar på oss. Antingen så väljer man att anlita flytthjälp eller så flyttar man själv. Se till att packa allt väl oavsett vad ni väljer.

Gör noteringar på flyttkartongerna vad den innehåller och var den ska i det nya boenden kan underlätta mycket. När flytten är gjord så är det bara städningen kvar, ett tips är att anlita ett företag som sköter flyttstädningen. Det är så befriande att slippa ta tag i detta när man har burit och flyttat ett helt bohag.

Andra tips vid flytt

Passa på att rensa ut sådant som ni inte har använt på länge. Det går att göra en flyttloppis där ni kan sälja det som ni inte har någon användning för. Detta kan lätt bli pengar som kan bekosta flyttstädningen.

Det kostar inget att fråga vänner om hjälp vid flytt. Boka en större fraktbil som underlättar mycket än en liten släpvagn. Packa så mycket som möjligt för varje last så ni inte behöver köra så många gånger.