Hög tid att tapetsera om ert sovrum


Det är lätt att gå i samma fotspår dag ut och dag in och inte märka var det finns utrymme till förbättring. Sovrummet ser du ju varje dag, och därför är det lätt att bli lite hemmablind. Har du till exempel haft samma gamla tapeter väldigt länge kanske det därför är dags för en uppgradering.

Gör sovrummet till en fristad

Ditt sovrum är ett av de viktigaste rummen i ditt hem. Det är nämligen där du återhämtar dig efter en lång dag. Därför är det viktigt att du trivs så bra som möjligt. Ett inbjudande sovrum kan göra det lättare för dig av stressa av och ta det lugnt. Med en vacker tapet kan sovrummet till och med bli din favoritplats i huset.

Välj rätt tapet

Om du vill inreda för optimal avslappning behöver du tänka på vilka färger du använder. Många upplever till exempel att blått och grönt är lugnande väggfärger. Som kontrast brukar färger som gult och orange användas för att aktivera och ge energi. De kanske därför passar bättre i en annan del av huset. En bild som du tycker om kan också ge dig glädje och avslappning. Välj en passande fototapet, kanske i blå eller grön nyans, och slappna av efter en lång dag under ett vackert motiv.