Klistermärken – ett smart och smidigt sätt att inreda!

klistermärken

Det är särskilt populärt att sätta stickers i olika storlekar i barns rum men det kan passa till alla möjliga rum. Det går nämligen att byta ut märken när barnet byter intresse eller du vill ändra inredningsstilen och det kostar inte en förmögenhet att göra det. Det allra bästa är att ni kan själv hitta på egna klistermärken i olika storlekar vilket är en kul aktivitet och ett gemensamt projekt.

Vilka motiv finns det?

Du kan köpa färdiga motiv när det kommer till klistermärken som både stora och små gillar. Ni kan också hitta på egna motiv och sedan få de tryckta som klistermärken. Förutom att ni får motiv som ni gillar så är de originella eftersom ingen annan har likadana. Fördelen är att klistermärken är flyttbara och enkla att placera om eller byta utan att skada tapet eller vägg. Det förutsätter att du gör rätt.

Vart går det att köpa klistermärken?

Du kan hitta online företag som tillverkar klistermärken utifrån era egna motiv i varierande storlekar. Du kan sitta hemma i lugn och ro tillsammans med ditt barn och rita motiv. När ni har valt rätt storlek så kan ni beställa de motiv som både du och barnen gillar bäst. Då får ni både en mysig stund och snygga klistermärken som ni tillsammans har valt ut till ert hem.